Προϊόντα
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σπίτι
>
Ειδήσεις
>

Histones συνήθειας

Histones συνήθειας

2023-07-27

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Histones συνήθειας

Ks-Β προσφέρει μια περιεκτική σειρά histone των υπηρεσιών δοκιμής τροποποιήσεων για τον προσδιορισμό της ποσότητας της μεθυλίωσης, της ακετυλίωσης, phosphorylation, του ubiquitination και SUMOylation histones καθόλου των περιοχών. Η περιεκτικότερη επιλογή histone των ερευνητικών υπηρεσιών τροποποίησης καλύπτει κάθε βήμα της πειραματικής ροής της δουλειάς σας, από προς τα πάνω προς τα κάτω.

 

 

Histone σκιαγράφηση ακετυλίωσης & Deacetylation


Histone οι ακετυλοτρανσφεράσεις (καπέλα) και histone τα deacetylases (HDACs) διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στον έλεγχο histone H3 της ακετυλίωσης. Η ανίχνευση εάν histone acetylated στο υπόλειμμα λυζίνης του θα παρείχε τις χρήσιμες πληροφορίες για περαιτέρω να χαρακτηρίσει τα σχέδια ή τις περιοχές ακετυλίωσης, με αυτόν τον τρόπο με συνέπεια μια καλύτερη κατανόηση του epigenetic κανονισμού της ενεργοποίησης γονιδίων, και της ανάπτυξης του ΚΑΠΕΛΟΥ ή των HDAC-απευθυνόμενων φαρμάκων. Histone μας η ακετυλίωση & το deacetylation που σχεδιάζουν περίγραμμα τις υπηρεσίες περιλαμβάνουν histone τις δοκιμές προσδιορισμού της ποσότητας ακετυλίωσης, τις δοκιμές ΚΑΠΕΛΩΝ και τις δοκιμές HDAC.

 

Histone σκιαγράφηση μεθυλίωσης


Η πρωτεϊνική μεθυλίωση είναι η μεταφορά του ενός έως τρεις μεθυλικές ομάδες στα υπολείμματα λυζίνης ή arginine. Histone η μεθυλίωση συνδέεται με ποικίλες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της φτωχής επιβίωσης στον καρκίνο, τις neurodevelopmental αναταραχές, τη διανοητική καθυστέρηση, τη γήρανση και άλλες. Η μέτρηση histone της δραστηριότητας methyltransferase και ο προσδιορισμός της ποσότητας histone των σχεδίων μεθυλίωσης έχουν γίνει κεντρικοί στη μελέτη του epigenetic κανονισμού των γονιδίων και της ανακάλυψης ανασταλτικών παραγόντων. Histone μας η μεθυλίωση που σχεδιάζει περίγραμμα τις υπηρεσίες περιλαμβάνει histone τις δοκιμές προσδιορισμού της ποσότητας μεθυλίωσης, histone τις δοκιμές methyltransferase και histone τις δοκιμές demethylase.

 

Histone Phosphorylation σκιαγράφηση


Η προσθήκη μιας ομάδας phosphoryl (PO4) σχετικά με τα υπολείμματα σερίνης, tyrosine, θρεονίνης και histidine είναι μια αντίδραση που καλείται phosphorylation. Phosphorylation histone H3 στη σερίνη ή τη θρεονίνη που συντηρείται μέσω eukaryotes, και μια αύξηση phosphorylation έχουν αποδειχθεί για να συσχετίσουν με την ενεργοποίηση γονιδίων και την αύξηση κυττάρων. Histone μας phosphorylation η σκιαγράφηση μπορεί να παρέχει τις χρήσιμες πληροφορίες καλύτερα να καταλάβει τις παθολογικές διαδικασίες μερικών ασθενειών, και για την πρωτεϊνική κινάση-απευθυνόμενη ανάπτυξη φαρμάκων.

 

Histone σκιαγράφηση Ubiquitination


Το Ubiquitination είναι μια ενζυματική διαδικασία που περιλαμβάνει τη σύνδεση μιας πρωτεΐνης ubiquitin σε μια πρωτεΐνη υποστρωμάτων. Οι πρόσφατες πρόοδοι έχουν καθορίσει τους κρίσιμους ρόλους histone του ubiquitination στο μεταγραφικό κανονισμό και την επισκευή DNA. Οι κυρίαρχες μορφές histones είναι H2A (H2Aub) και H2B (H2Bub). Histone μας το ubiquitination που σχεδιάζει περίγραμμα τις υπηρεσίες μπορεί να επιτύχει thioester το σχηματισμό και την υψηλή ανίχνευση ευαισθησίας των κλίσεων ubiquitin.

 

Histone σκιαγράφηση SUMOylation


Το SUMOylation είναι μια μετα-μεταφραστική τροποποίηση που διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στις διάφορες κυψελοειδείς διαδικασίες, όπως η πυρηνικός-cytosolic μεταφορά, το apoptosis, ο μεταγραφικός κανονισμός, η πρωτεϊνική σταθερότητα, η απάντηση στην πίεση, και η πρόοδος μέσω του κύκλου κυττάρων. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να ανιχνεύσουν το σε ζώντα οργανισμό πρωτεϊνικό sumoylation (κλίση ΣΟΎΜΟ) για να παρέχουν τις χρήσιμες πληροφορίες για την κατανόηση της τροποποίησης ΣΟΎΜΟ που προκύπτει ως σημαντικός μηχανισμός ελέγχου που ρυθμίζει τη δραστηριότητα διάφορων πυρηνικών πρωτεϊνών, επίσης για sumoylation-απευθυνόμενη την πρωτεΐνη ανάπτυξη φαρμάκων.

 

Εάν ποσολογείτε histone τις τροποποιήσεις, μετράτε ή εμποδίζετε τη δραστηριότητα «των συγγραφέων» (οι epigenetic τροποποιήσεις κατατίθενται από τα συγκεκριμένα ένζυμα) και «των γομών» (τα epigenetic σημάδια αφαιρούνται από τα διάφορα ένζυμα), μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε το σημάδι σας στη epigenetic έρευνα. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να σας βοηθήσουν για να επιταχύνουν την ανάπτυξη των νέων θεραπευτικών πρακτόρων και τη βελτίωση στη θεραπεία ασθενειών, ειδικά θεραπεία καρκίνου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε συγκεκριμένες ανάγκες, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.