Προϊόντα
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σπίτι
>
Ειδήσεις
>

Τα «διασυνοριακά» αντιδιαβητικά φάρμακα μειώνουν το βάρος, και τη δημοτικότητα των αυξήσεων φαρμάκων αντι-παχυσαρκίας

Τα «διασυνοριακά» αντιδιαβητικά φάρμακα μειώνουν το βάρος, και τη δημοτικότητα των αυξήσεων φαρμάκων αντι-παχυσαρκίας

2023-07-17

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τα «διασυνοριακά» αντιδιαβητικά φάρμακα μειώνουν το βάρος, και τη δημοτικότητα των αυξήσεων φαρμάκων αντι-παχυσαρκίας

Οι πιό συναρπαστικές ειδήσεις στον τομέα των φαρμάκων υγειονομικής περίθαλψης και πεπτιδίων είναι πρόσφατα τα πιό πρόσφατα επιτεύγματα της Lilly σε GLP-1 σχετικό φάρμακο αντι-παχυσαρκίας. Αυτή η σημαντική ανακάλυψη έχει φέρει τις καλές ειδήσεις σε εκείνοι που αντιμετωπίζουν σχετικά με τα το βάρος προβλήματα.

 

Στη ετήσια συνάντηση της αμερικανικής ένωσης διαβήτη που διοργανώθηκε στο Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, οι ΗΠΑ, από τις 23 ως τις 26 Ιουνίου 2023, ο Eli Lilly και η επιχείρηση ανήγγειλαν τα ερευνητικά αποτελέσματα του φαρμάκου αντι-παχυσαρκίας τρία της: Tirzepatide (Mounjaro), Orforglipron, και Restarutide.

 

Το Tirzepatide είναι ένα εκχύσιμο φάρμακο, απευθυνόμενος σε GLP-1 (Glucagon όπως το πεπτίδιο 1) και το GIP (polypeptide ινσουλίνης γλυκόζης εξαρτώμενο)

 

Το Orforglipron στοχεύει μόνο σε GLP-1, αλλά είναι μια ταμπλέτα, έτσι μπορεί να ληφθεί προφορικά. Συγχρόνως, το κόστος είναι επίσης χαμηλότερο, και η μελλοντική τιμή μπορεί να είναι χαμηλότερη.

 

Το Retatrutide είναι επίσης μια θεραπεία εγχύσεων, απευθυνόμενος στις τρία ορμόνες, GLP-1, GIP και GCGR (Glucagon), το οποίο έχει την ισχυρότερη επίδραση απώλειας βάρους μέχρι στιγμής.

 

Τώρα εισάγετε το σχετικό περιεχόμενο σε το καθένα

 

υπόβαθρο

 

GLP-1 ορμόνη, ένας συγκεκριμένος GLP-1 δέκτης που δεσμεύει και ενεργεί στους διάφορους ιστούς, συμπεριλαμβανομένου του πάγκρεατος. Μετά από τη σύνδεση, GLP-1 ορμόνη μπορεί να υποκινήσει το πάγκρεας για να παραγάγει την ινσουλίνη. Με τη σειρά, η ινσουλίνη βοηθά τα κύτταρα του σώματός σας να απορροφήσουν τη ζάχαρη από το αίμα, χαμηλώνοντας τελικά τα επίπεδα ζάχαρης αίματος.

 

GLP-1 πράξη φαρμάκων με τη μίμηση της GLP-1 ορμόνης στο ανθρώπινο σώμα. Όταν παίρνετε GLP-1 φάρμακο, λειτουργεί κυρίως με τρεις τρόπους:

 

1. Υποκινήστε το πάγκρεας για να εκκρίνετε την ινσουλίνη μετά από να φάει.

 

2. Εμποδίζει την απελευθέρωση Glucagon. Glucagon υποκινεί το συκώτι για να απελευθερώσει τη ζάχαρη που αποθηκεύεται στο αίμα.

 

3. Με τη μείωση του ποσοστού γαστρικής εκκένωσης μετά από να φάει, η απορρόφηση της γλυκόζης στο αίμα επιβραδύνεται, με αυτόν τον τρόπο κάνοντας το χρήστη να αισθανθεί πιό ικανοποιημένο ή παρατείνοντας το συναίσθημα της πληρότητας μετά από τα γεύματα.

 

Τα φάρμακα βασισμένα σε GLP-1 αναπτύχθηκαν αρχικά για να μεταχειριστούν τον τύπο - ο διαβήτης 2, αλλά οι ερευνητές διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που παίρνουν αυτά τα φάρμακα θα έχαναν επίσης το βάρος σημαντικά, τόσο οι φαρμακοβιομηχανίες συμπεριλαμβανομένου Novo Nordisk και η Lilly γύρισαν γρήγορα στην έρευνα και υπέβαλαν αίτηση για την έγκριση των διαφορετικών δόσεων των φαρμάκων ως φάρμακα απώλειας βάρους. Τα κύτταρα σε όλο το ανθρώπινο σώμα έχουν τους δέκτες που αναγνωρίζουν GLP-1, συμπεριλαμβανομένου του εντέρου και του εγκεφάλου Αυτά τα φάρμακα μπορούν να επιβραδύνουν την εκκένωση του γαστρικού περιεχομένου, να προωθήσουν satiety, και να ρυθμίσουν την όρεξη με την επισήμανση στον εγκέφαλο ότι το σώμα έχει καταναλώσει ήδη αρκετές θερμίδες, βοηθώντας τελικά να χάσει το βάρος.

 

Συγκεκριμένα φάρμακα

 

Το Μάιο του 2022, Tirzepatide εγκρίθηκε από τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) για την επεξεργασία του τύπου - διαβήτης 2. Λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία σε αυτές τις μελέτες που έδειξαν ότι οι άνθρωποι που παίρνουν αυτό το φάρμακο έχασαν επίσης το βάρος, ο Eli Lilly και επιχείρηση άρχισε να το μελετά ως φάρμακο επεξεργασίας απώλειας βάρους στις πρόσθετες δοκιμές. Στην αμερικανική συνεδρίαση της ένωσης διαβήτη το 2022, τα στοιχεία που υποβλήθηκαν από την επιχείρηση έδειξαν ότι το φάρμακο θα μπορούσε να μειώσει το βάρος από μέχρι 22% Με βάση αυτό, η επιχείρηση που απευθύνεται στο FDA για την έγκριση του φαρμάκου ως φάρμακο επεξεργασίας παχυσαρκίας το 2022, και αυτό αναμένεται ότι το FDA θα λάβει μια απόφαση πριν από το τέλος αυτού του έτους.

 

Αν και Tirzepatide μπορεί να είναι αποτελεσματικό, για μερικούς ασθενείς, μπορεί να μην είναι μια πρακτική επιλογή δεδομένου ότι απαιτεί τη μόνη έγχυση μία φορά την εβδομάδα. Τα εκχύσιμα φάρμακα είναι συνήθως ακριβότερα από τα χάπια ή τις ταμπλέτες, και λόγω της ανάγκης τους να διανεμηθούν στον αποστειρωμένο εξοπλισμό, οι όροι χρήσης τους είναι επίσης πιό αυστηροί. Επομένως, οι φαρμακοβιομηχανίες όπως τη Lilly έχουν ερευνήσει τις προφορικές μορφές και τα αναπτυγμένα προφορικά φάρμακα όπως Orforglipron. Το Rybelsus, το μόνο προφορικό φάρμακο βασισμένο σε GLP-1, εγκρίθηκε για να μεταχειριστεί τον τύπο - 2 διαβήτης, όχι παχυσαρκία. Όταν Orforglipron πηγαίνει δημόσιο στο μέλλον, η έγκρισή της συγκεκριμένα για την απώλεια βάρους θα είναι μια ευλογία για τον παχύσαρκο πληθυσμό.

 

Το στοιχείο δοκιμής που υποβάλλεται από το Eli Lilly και επιχείρηση δείχνει ότι η καθημερινή ταμπλέτα της orforglipron έχει την παρόμοια επίδραση απώλειας βάρους στη GLP-1 έγχυση που εγκρίνεται αυτήν την περίοδο για την επεξεργασία της παχυσαρκίας. Αυτή η μελέτη, που δημοσιεύθηκε επίσης στο New England Journal of Medicine, περιέλαβε περισσότερους από 270 πειραματικούς πληθυσμούς με έναν μαζικό δείκτη σωμάτων (BMI) 30 ή υψηλότερος, ή τα άτομα με ένα BMI 27 ή τους υψηλότερους, καθώς επίσης και άλλους παράγοντες κινδύνου σχετικούς με το υπερβολικό βάρος, όπως η υπέρταση, υψηλή - χοληστερόλη, καρδιακές παθήσεις, ή ασφυξία ύπνου. Οι εθελοντές διορίστηκαν τυχαία για να πάρουν τη μια από τέσσερις διαφορετικές δόσεις μια φορά την ημέρα για εννέα μήνες, ή για να πάρουν ένα ψευδοφάρμακο, και ακολουθήθηκαν για δύο εβδομάδες μετά από να ολοκληρώσουν την επεξεργασία. Στο τέλος της μελέτης, ασθενείς που παίρνει orforglipron χαμένο 9% σε 14% του βάρους τους, ενώ ασθενείς που παίρνουν χαμένο ψευδοφάρμακο 2% του βάρους τους.

 

τελευταία εταιρεία περί Τα «διασυνοριακά» αντιδιαβητικά φάρμακα μειώνουν το βάρος, και τη δημοτικότητα των αυξήσεων φαρμάκων αντι-παχυσαρκίας  0

 

Ομοίως, στην κλινική δοκιμή Retarutide, οι εθελοντές διορίστηκαν τυχαία για να πάρουν τη μια από τέσσερις διαφορετικές δόσεις, με μια εβδομαδιαία δόση 12mg και μια περίοδο επεξεργασίας 48 εβδομάδας επιτυγχάνοντας την απώλεια 24,2% βάρους, η οποία είναι η καλύτερη απώλεια βάρους φαρμάκων πραγματοποιημένη μέχρι στιγμής.

 

τελευταία εταιρεία περί Τα «διασυνοριακά» αντιδιαβητικά φάρμακα μειώνουν το βάρος, και τη δημοτικότητα των αυξήσεων φαρμάκων αντι-παχυσαρκίας  1

 

όριο

 

Οι κοινές παρενέργειες των GLP-1 σχετικών φαρμάκων είναι ναυτία, εμετός, και διάρροια. Ο χρήστης μπορεί επίσης να αισθανθεί το ζαλισμένο, ελαφρώς γρηγορότερο ποσοστό καρδιών, τη μόλυνση, τον πονοκέφαλο, και την ταλαιπωρία στομαχιών. Είναι εξίσου σημαντικό να σημειωθεί ότι τα φάρμακα GLP-1 αυξάνουν satiety Εάν συνεχίζετε να τρώτε αισθαμένος πλήρεις, μπορεί να προκαλέσει την προσωρινή ήπια ναυτία. Εξαιτίας του γεγονότος ότι τα περισσότερα φάρμακα GLP-1 εγχέονται υποδόρια, να φαγουρίσουν και η ερυθρότητα επί του τόπου εγχύσεων μπορούν να εμφανιστούν. Εν τω μεταξύ, εάν υπάρχει ένα οικογενειακός ιστορικό του μυελώδους καρκίνου θυροειδή, οι πολλαπλάσιοι ενδοκρινείς όγκοι, ή οξύ pancreatitis, η χρήση των φαρμάκων GLP-1 πρέπει να αποφευχθούν. Εάν ο χρήστης έχει τις αυστηρές αλλεργικές αντιδράσεις στα φάρμακα GLP-1 ή είναι έγκυος, πρέπει να αποφύγουν τέτοια φάρμακα. Εάν ο χρήστης έχει τις σοβαρές γαστροεντερικές ασθένειες, όπως το gastroparesis και η εμπρηστική ασθένεια εντέρων, GLP-1 δεν πρέπει να ληφθεί.

 

διαρκέστε

 

Σήμερα, η GLP-1 αγορά φαρμάκων αξίζει τις εκατοντάδες των δισεκατομμυρίων των δολαρίων, και η δημοτικότητά της έχει σκουπίσει τον κόσμο. Σε αυτήν την μάχη απώλειας βάρους, πολλές φαρμακοβιομηχανίες ανταγωνίζονται για αυτήν την διαδρομή. Μόνο τα προϊόντα που ισορροπούν τη συμμόρφωση και την αποτελεσματικότητα μπορούν να επιτύχουν τα στρατηγικά ύψη. Με την ανάπτυξη των φαρμάκων, ο διπλός στόχος, ο πολυ στόχος, να μακρύς-ενεργήσουν οι διατυπώσεις, και οι προφορικές διατυπώσεις θα γίνουν τάση της μελλοντικής ανάπτυξης. Δεν υπάρχει κανένα τελικό συμπέρασμα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο ανταγωνισμός θα είναι στο μέλλον. Εάν θέλετε να διοργανώσετε τις σχετικές συζητήσεις, μπορείτε να προσθέσετε τη εξυπηρέτηση πελατών WeChat για να σας προσκαλέσετε για να προσχωρήσετε στην ομάδα για την επικοινωνία.

 

Ks-Β το πεπτίδιο είναι μια καινοτόμος έρευνα και η επιχείρηση πλατφορμών ανάπτυξης εστίασε κεντροθετημένη στην πεπτίδιο ανακάλυψη και τη διαλογή των μορίων ζωής, τη σύνθεση και την προετοιμασία, βελτιστοποίηση σκελετών, και στόχευσε στην παράδοση. Μπορούμε να παρέχουμε στις καινοτόμες λύσεις έρευνας και ανάπτυξης τα πλεονεκτήματα δαπανών για την ανάπτυξη και την παραγωγή των φαρμάκων πεπτιδίων, που καλύπτουν τα ποιοτικά συστήματα, την έρευνα διαδικασίας και την παραγωγή των πρώτων υλών, την ανάπτυξη και την παραγωγή διατύπωσης, και την κλινική εφαρμογή των φαρμάκων. Παρέχουμε την επαγγελματική υποστήριξη για τους πελάτες στην ανακάλυψη φαρμάκων, την πρόωρη ανάπτυξη, και την κλινική έρευνα. Διαθέσιμες APIs και οι ακαθαρσίες APIs περιλαμβάνουν Somaglutide και τις ακαθαρσίες Somaglutide, Liraglutide, Pukanaside, κ.λπ.