Προϊόντα
Περίπου εμείς
Η KS-V Peptide Biological Technology Co., Ltd. είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην ανακάλυψη φαρμάκων πεπτιδίων και στις υπηρεσίες καινοτόμου τεχνολογίας. Η ιδρυτική ομάδα είναι από Πανεπιστήμιο Tsinghua και Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας. Η ομάδα διαχείρισης έχει πλούσια εμπειρία στην καινοτόμο ανάπτυξη φαρμάκων και τεχνικές υπηρεσίες.
Σπίτι >

Hefei KS-V Peptide Biological Technology Co.Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Αυτό που κάνουμε

Αυτό που κάνουμε

Η Hefei KS-V Peptide Biological Technology Co., Ltd. ξεκίνησε και ιδρύθηκε από κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα της χημικής βιολογίας από το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας,Πανεπιστήμιο Tsinghua και άλλα πανεπιστήμιαΈχει καθιερώσει την πλατφόρμα KPDSTM για την καινοτόμο ανακάλυψη, τον έλεγχο, την βελτιστοποίηση, την στοχευμένη παράδοση και την επαλήθευση φαρμάκων πεπτιδίων.Επίσης, έχτισε την κορυφαία βιβλιοθήκη φαγικής οθόνης κυκλικών πεπτιδίων και βιβλιοθήκη πεπτιδίων με βάση τον κωδικό DNA..

 

 • 7000+ τετραγωνικά μέτρα γης
 • 70+ Ομάδα Ερευνών και Ανάπτυξης καινοτομίας πλήρους απασχόλησης
 • 10+ Διεθνής κορυφαίος σύμβουλος επιστήμης και σύμβουλος βιομηχανίας
 • Επιχειρήσεις υψηλής και νέας τεχνολογίας
 • Παγκόσμια κορυφαία ομάδα καινοτομίας που προσανατολίζεται στις υπηρεσίες προϊόντων

 

 

KS-V Peptide Biological Technology Co., Ltd.

KS-V Peptide Biological Technology Co., Ltd.

Το KS-V Peptide έχει παρέχει υπηρεσίες πεπτιδίων σε περισσότερους από 1.000 ακαδημαϊκούς πελάτες και 100 βιομηχανικούς πελάτες από περισσότερες από 30 χώρες.Δεσμευόμαστε να προωθήσουμε την καινοτομία για την υποστήριξη της έρευνας και της ανάπτυξης φαρμάκωνΣτο KS-V Peptide, είμαστε ενθουσιασμένοι να συνεργαστούμε με πελάτες σε όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουμε καινοτόμες συνεργασίες.

 

 

Ιστορία της εταιρείας

 

 

             Ιούνιος 2017Το Τεχνολογικό Κέντρο Εφαρμογής Φαρμάκων με Πρωτεΐνες και Πεπτίδια του Ινστιτούτου ΠροχωρημένωνΤεχνολογία, Πανεπιστήμιο Επιστημών και

Η τεχνολογία της Κίνας ιδρύθηκε

 

 

Ιανουάριος 2018Το πεπτίδιο KS-V ξεκίνησε από κοινού και ιδρύθηκε στο Hefei από την IAT, USTC, την ομάδα του έργου και την Hefei High-tech Construction Investment.

Ομάδα

 

 

Οκτώβριος 2019Κερδίσαμε το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού καινοτομίας και επιχειρηματικότητας "Creative China" του Hefei και το δεύτερο βραβείο της επαρχίας Anhui

Ανταγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας

 

 

Φεβρουάριος 2020Συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Καινοτομίας Suzhou του Ινστιτούτου Ιατρικής της Σαγκάης της Κινέζικης Ακαδημίας Επιστημών και ίδρυσε

το υποκατάστημα Suzhou και εισήλθε στην πλατφόρμα επώασης του Ινστιτούτου Έρευνας Suzhou

 

 

2020Συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής της Σαγκάης, την Κινέζικη Ακαδημία Φαρμακευτικών Επιστημών και με το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Φαρμάκων Πεπτιδίων.

Ινστιτούτο Επιστημών και Καινοτομίας Suzhou

 

 

Δεκέμβριος 2020Η κοινή αίτηση του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας για το Εργαστήριο Μηχανικών Φαρμάκων Πεπτιδίων της επαρχίας Anhui ήταν

επιτυχημένο

 

 

Φεβρουάριος 2021Επιλέχθηκε για να υποστηρίξει την ομάδα υψηλού επιπέδου τεχνολογικών ταλέντων στο Πρόγραμμα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Anhui.

Ιδρύθηκε το Κέντρο Μάρκετινγκ της Σαγκάης

 

 

Σεπτέμβριο 2020Το 16ο Διεθνές Συμπόσιο Πεπτιδίων της Κίνας (CPS2020) οργανώθηκε

 

 

Σεπτέμβριο 2021Καλείται να συμμετάσχει στο 2021 Torch Science and Technology Achievements Direct Train (Ανχούι Σταθμός) για να μοιραστεί εμπειρίες

Από το 2021 έως το 2023, συμμετείχε στην διοργάνωση του Yangtze River Delta Artificial Intelligence Innovative Drug

Διάσκεψη κορυφής της βιομηχανίας Ε&Αγια τρία διαδοχικά έτη

 

 

Από το 2021 έως το 2022Ο χρηματοδοτικός γύρος Angel ολοκληρώθηκε, ολοκληρώνοντας τον χρηματοδοτικό γύρο A

 

 

Νοέμβριος 2022Το κέντρο επαλήθευσης καινοτόμων φαρμάκων της επαρχίας Anhui εγκαινιάστηκε

 

 

Νοέμβριος 2022Ιδρύθηκε μια πλήρως ιδιοκτησιακή θυγατρική, η KS-Changli.

 

 

Οκτώβριος 2023Το πεπτίδιο KS-V μεταφέρθηκε στο Εθνικό Βιομηχανικό Πάρκο Υγείας Μεγάλων Δεδομένων

 

 

Από το 2019 έως το 2022Απονεμήθηκε ο τίτλος της "Νεαρής Εταιρείας Αετού" για τέσσερα συνεχόμενα έτη. Τον Σεπτέμβριο του 2020, απονεμήθηκε ο τίτλος της Εθνικής Εταιρείας Αετού.

Επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας; Το 2020, έλαβε τον τίτλο της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας. Το 2020, ο κατάλογος των βασικών επιχειρήσεων στο Hefei τέθηκε σε αποθήκευση.

2021, αναγνωρίστηκε ως πιλοτική βάσηστο Hefei, επιχειρήσεις βαθιάς τεχνολογίας για το 2021 και το 2022, βάση πρακτικής άσκησης για την απασχόληση των νέων για το 2022, κλπ.

 

 

 

Εταιρική φιλοσοφία

 

 

 

Πολιτισμός πεπτιδίων KS-V

 

 

Όραμα:Παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες ανακάλυψης φαρμάκων και τεχνολογικής καινοτομίας με προσανατολισμό στα πεπτίδια

 

 

Αποστολή:Καινοτομία για τη στήριξη της έρευνας και ανάπτυξης φαρμάκων Συνεργασία για την προώθηση υγιεινής ζωής

 

 

Αξία: Καινοτομία, Εστίαση, Υπηρεσία και Win-win

 

 

Στην εποχή της καινοτόμου ανάπτυξης φαρμάκων, το KS-V Peptide θα ακολουθήσει τη στρατηγική των τριών πυλώνων των "κεντρικών προϊόντων εργαλείων + τεχνικών υπηρεσιών + καινοτόμης έρευνας και ανάπτυξης," ενσωματώνοντας πολύ εξελιγμένες δομικές και χημικές υποκείμενες τεχνολογίες πλατφόρμαςΣτόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη σε ερευνητικά ιδρύματα και βιομηχανικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον εκσυγχρονισμό της καινοτόμου ανάπτυξης φαρμάκων στην Κίνα και παγκοσμίως.Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται από την έρευνα και την καινοτομία μέχρι τη μετατροπή των αποτελεσμάτων, την ανάπτυξη φαρμάκων, την προκλινική έρευνα και τα πρώτα κλινικά στάδια, όλα σύμφωνα με τα διεθνή κανονιστικά πρότυπα.

 

Καλύπτει καινοτόμα προϊόντα και εξατομικευμένες ανάγκες υπηρεσιών από το εργαστήριο, το προκλινικό έως τα πρώτα κλινικά στάδια,Βοηθάμε τους πελάτες να μετατρέψουν την ανάπτυξη φαρμάκων από το γενετικό επίπεδο σε κλινικά μόρια φαρμάκων.Επικεντρώνουμε ιδιαίτερα στην ανάπτυξη και προώθηση της επόμενης γενιάς καινοτόμων φαρμάκων που στοχεύουν σε ανεκπλήρωτες κλινικές ανάγκες.

 

 

Επιχειρηματικό μοντέλο

 

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο

 

Κοινό αναπτυξιακό μοντέλο
Τρόπος ισοδύναμης υπηρεσίας πλήρους απασχόλησης (FTE)
Τρόπος μετοχικού κεφαλαίου για την παροχή υπηρεσιών (EFS)
Χρηματοδοτήσεις για την παροχή υπηρεσιών (CFS/FFS)

 

 

Η Δύναμη μας

 

 

Είμαστε μια υψηλής τεχνολογίας επιχείρηση που ειδικεύεται στην ανακάλυψη φάρμακων πεπτιδίων και τις καινοτόμες τεχνολογικές υπηρεσίες.Η ιδρυτική ομάδα προέρχεται από το Πανεπιστήμιο Tsinghua και το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της ΚίναςΗ εταιρεία επικεντρώνεται στα πεπτίδια και έχει δημιουργήσει μια βασική τράπεζα σπόρων πεπτιδίων.συμπεριλαμβανομένων των βιβλιοθηκών κωδικοποίησης DNA και συνδυαστικών χημικών πεπτιδίωνΗ ΕΤΕπ έχει δημιουργήσει βασικές τεχνολογικές πλατφόρμες όπως το γονίδιο για την κατασκευή και την προετοιμασία πρωτεϊνών,Οπτικοακουστικές ουσίες, η συνολική σύνθεση πρωτεϊνών, ο in vitro λειτουργικός έλεγχος (ιδίως στόχοι πρωτεϊνών μεμβράνης), η δομική ανάλυση, η φαρμακολογική αποτελεσματικότητα, η φαρμακοκινητική κλπ.,που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από φαρμακευτικές επιχειρήσειςΟι επιστημονικές ερευνητικές μονάδες παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες.Περισσότερα από 20 έργα έχουν υποβληθεί με επιτυχία για κλινική εφαρμογή, και έχουν εισέλθει στην κλινική φάση 2 το συντομότερο δυνατό.

 

 

Πλεονεκτήματα έρευνας και ανάπτυξης

 

 • Διεθνές μακρύτερο πεπτίδιο (> 400AA)
 • Μοναδικά κυκλικά πεπτίδια/πεπτίδια συσσωμάτωσης
 • Διεθνές μακρύτερο υδροφοβικό πεπτίδιο (130AA)
 • Κλίμακα από mg έως Kg, καθαρότητα από ακατέργαστο πεπτίδιο έως 99,9%
 • Διεθνές μακρύτερο πεπτίδιο τύπου D (358AA)
 • Στοχευμένη τροποποίηση και προσαρμογή πολλαπλών τροποποιήσεων (PEG, Βιοτίνη, μη φυσική AA, σήμανση ισότοπων, αλκυλίωση, φωσφορυλίωση, ακετυλίωση, μεθυλίωση, γλυκοσυλίωση, ουβικουτινίωση,υποκυνηλίωση, κροτονυλίωση, 3-υδροξυβουτυρυλίωση, 5-υδροξυτριπταμίνη κλπ.)
 • Μονοκυκλικά πεπτίδια, δικυκλικά πεπτίδια

 

 

Πλατφόρμα υπηρεσιών ανακάλυψης πεπτιδίων KS-V (KPDSTM)

 

 

                                                                       

Τεχνολογίες

Προηγμένες τεχνολογίες σύνθεσης πεπτιδίων

 

 

                                           Τεχνολογία σύνθεσης μακρών πεπτιδίων και αναδιπλώσεως  Τεχνολογία συνδυασμού πεπτιδίων

 

                                                         Βιβλιοθήκη μη φυσικών αμινοξέων  Τεχνολογία τροποποίησης πεπτιδίων

 

                                                         Υδροφοβική σύνθεση πεπτιδίων και τεχνολογία αναδιπλώσεως  Τεχνολογία κυκλισμού πεπτιδίων

 

 

 

                                                                       

 

 

Τεχνολογίες πλατφόρμας ανακάλυψης

 

 

                                Ανάπτυξη πρωτεϊνών-στόχων υψηλής ποιότητας για έλεγχο διακρίσεων για να εξασφαλιστεί η επιτυχία από την πηγή

 

                                Εσωτερικές βιβλιοθήκες: γραμμικές, μονο-, δι- και πολυκυκλικές βιβλιοθήκες φαγικών πεπτιδίων, από 7 έως 30 αμινοξέα, καινοτόμη βιβλιοθήκη κωδικοποιημένου DNA

 

 

                                Διαφορετικές μεθόδους τροποποίησης και βελτιστοποίησης πεπτιδίων για τη βελτίωση της σταθερότητας των πεπτιδίων και της συγγένειας σύνδεσης

 

                                          Ειδική ανάλυση δομικής βιολογίας και σχεδιασμός με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης για τον προσδιορισμό της καλύτερης αλληλουχίας πεπτιδίων

 

 

 

 

 

Τεχνολογίες πλατφόρμας ανάλυσης δομής

 

 

Η πλατφόρμα μας είναι εξοπλισμένη με state-of-the-art εργαλεία.

Μπορούμε να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών NMR για την υποστήριξη διαφόρων ερευνητικών έργων στις επιστήμες της ζωής.

Έχουμε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων με ισχυρή εμπειρία στη δομική βιολογία, την επιστήμη των πρωτεϊνών και τον υπολογισμό.

Μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες δομικής βιολογίας πρωτεϊνών από τη σύνθεση γονιδίων μέχρι την κρυο-EM δομή.

Οι ειδικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να προσαρμόσουν μια λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες της έρευνας σας.

 

 

 

 

 

Κίνα Hefei KS-V Peptide Biological Technology Co.Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Υποδοχή επιχείρησης
Κίνα Hefei KS-V Peptide Biological Technology Co.Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Αίθουσα συνεδριάσεων
Κίνα Hefei KS-V Peptide Biological Technology Co.Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Ανελκυστήρας
Κίνα Hefei KS-V Peptide Biological Technology Co.Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Εργαστήριο δεύτερων ορόφων
Κίνα Hefei KS-V Peptide Biological Technology Co.Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Τρίτο εργαστήριο πατωμάτων
Κίνα Hefei KS-V Peptide Biological Technology Co.Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Τέταρτο εργαστήριο πατωμάτων
Καριέρα

 

Δουλειά στην KS-V Peptide

 

 

Το Εθνικό Βιομηχανικό Πάρκο Υγείας Μεγάλων Δεδομένων της Ζώνης Υψηλής Τεχνολογίας του Hefei έχει κατασκευαστεί σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και εγχώριο βιοφαρμακευτικό βιομηχανικό πάρκο πρώτης κατηγορίας για επίδειξη.


Το Πεπτίδιο ΚΣ-Β βρίσκεται στο Εθνικό Ιατρικό Βιομηχανικό Πάρκο Μεγάλων Δεδομένων,

Κτίριο Α2 και Κ2-403, με έκταση κατασκευής περίπου 8000

τετραγωνικά μέτρα.

 

 

 

Ανάπτυξη ταλέντων

 

Το KS-V Peptide έχει δώσει σταθερή έμφαση στην οικοδόμηση μιας ταλαντούχης ομάδας τόσο στην τεχνολογία όσο και στη διαχείριση.Με την ανάπτυξη της εταιρείας, έχει διαμορφωθεί μια μοναδική εταιρική ποιότητα, η οποία ενσωματώνει με καινοτόμο τρόπο τις αξίες της εταιρείας, των εργαζομένων και των εταίρων.Η KS-V Peptide θα συνεχίσει να εφαρμόζει μια στρατηγική ανάπτυξης "προσανατολισμένη στους ανθρώπους", τη δημιουργία ενός συστήματος κατάρτισης και αποθεματικού ταλέντων, την ενεργό πρόσληψη υψηλής ποιότητας ταλέντων από διάφορους τομείς, την ενίσχυση της συνολικής ικανότητας των εργαζομένων μέσω της κατάρτισης,και να βελτιώσει το σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης και τους μηχανισμούς κινήτρων για ταλέντα.

 

 

 

 

 

 

Μας ελάτε σε επαφή με
Hefei KS-V Peptide Biological Technology Co.Ltd
ΗΠΑ: 6323 Ο Δρ κορυφογραμμών του Νανσύ, Σαν Ντιέγκο, ασβέστιο 92121, ΗΠΑ
Τηλέφωνο Αριθμός
0551-65120828 0551-65120826
Hefei KS-V Peptide Biological Technology Co.Ltd
Έδρα: #A2, εθνικά Μεγάλο βιομηχανικό πάρκο στοιχείων υγείας, Hefei, Κίνα
Τηλέφωνο Αριθμός
0551-65120828 0551-65120826
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ!